Mogelijkheden voor Coaching

Er een aantal verschillende mogelijkheden waarop we in contact kunnen komen, ieder met hun eigen voor- en nadelen. De keuze hiervoor is aan jou en afhankelijk van jouw situatie.

Face to face

Hierbij spreken we met elkaar af op een locatie waar we met elkaar in gesprek gaan. De locatie gegevens hiervoor staan onder het kopje contact. Dit is de beste methode mits de afstand dat toelaat omdat we hierbij werkelijk samen kunnen werken aan wat jij wilt.

Telefonisch

Als langs komen geen optie is, dan is telefonisch volgende beste optie. We spreken dan een tijdstip af waarop ik je ga bellen, houd er rekening mee dat zo'n gesprek 1 tot 2 uur kan duren, dus neem er de tijd voor. Belangrijk is ook dat je een draadloze telefoon (of mobiel) tot je beschikking hebt met een hands-free setje zodat je niet beperkt wordt in je bewegingen.

E-Mail

Als laatste optie kunnen we contact houden via e-mail. Het praktische hiervan is dat je de e-mails kan beantwoorden op een tijdstip dat het jou uit komt. Nadeel is dat deze methode een lange doorlooptijd kent, een maand intensief contact via e-mail is niet ongebruikelijk.

En wat kost dat dan?

De kosten voor een coach sessie heb ik niet bepaald, die bepaal jij. Aan het einde van de sessie bepaal jij wat jij de geboden hulp waard vind. Dit geeft mij niet alleen de stimulans om extra mijn best te doen, het houdt het ook toegankelijk voor iedereen.